O NÁS

Kujebák byl prý hádavý obyvatel Vysokého Mýta, možná také kdysi dávno švec, ale zcela jistě to byla značka piva, které se vařilo v původním měšťanském pivovaru. Historie vaření piva ve Vysokém Mýtě sahá až do středověku a ukončena byla po 2.světové válce. Majitel nově vznikajícího pivovaru se rozhodl na tuto tradici navázat a od června 2018 můžete 12% pivo Kujebák ochutnat v novém Měšťanském pivovaru KUJEBÁK, ve Vysokém Mýtě. Oživili jsme i ostatní původní typy piv. Malvaz, tmavé speciální, bavorského typu a pod značkou Vysokomýtské pivo vaříme výčepní desetistupňové. Hotová piva leží v tancích a na čep se dostanou ze dvou 1 000 l výčepních tanků. Ve výrobě je využívána moderní technologie, čímž je zaručená stálá chuť a kvalita piv. Varny jsou součástí stylové restaurace s otevřenou kuchyní, kde si k našemu pivu můžete dopřát speciality z grilu. V kuchyni využíváme převážně suroviny z lokální a vlastní produkce rodinných firem. K dispozici jsou i salonek a galerie sloužící pro školení, výstavy a jiné společenské akce. V létě lze využít posezení v malebné zahrádce na terase s venkovním výčepem. Chceme dopřát hostům zážitek, kdy se mohou přímo podívat na proces vaření piva i přípravu vybraných pokrmů. 

PORTFOLIO

Vyrábíme základní tři druhy nefiltrovaných a nepasterizovaných, spodně kvašených piv. Světlý ležák 12% Kujebák, osvěžující světlé výčepní -  10% Vysokomýtské pivo, tmavý speciál 13% Malvaz a svrchně kvašené speciální pivo RedALE 14%. 

DOSTUPNOST

Naše piva lze ochutnat i zakoupit přímo v restauraci pivovaru. Piva stáčíme do dvou 1 000 l výčepních tanků, do nerezových sudů s tepelnou izolací, skleněných lahví i PET obalů. Samozřejmostí jsou dárková balení. Stále jsou na čepu i na hotelu ČESKÁ FARMA v Krkonoších, letní zahrádce Duha i motorestu TORO ve Vysokém Mýtě a ve vybraných restauracích a pivotékách.